bugün

entry'ler (4106)

la loba

günün doğum günü çocuğu olan yazar. sevdikleriyle nice yılları olur inşallah dinimiz amin. iyi ki doğdunuz sayın yazar.

tengir budun

Evladının son durumunu merak ettiğimiz yazar. Bilen birileri haberdar etse keşke bir entry ile.

Bu arada Allah ailenize bağışlasın abi. Acil şifalar diliyorum.

kedisever satanist v2

işgalci rus ordusuna katıldığı ithamına üzülen yazar. gitmemiştir, burdadır. arkasından konuşmayınız!

kedisever satanist v2

ulusalcılardan, faşistlerden, aktrollerden, sol frame'i taciz eden amsalak yazarlardan ve formatın ırzına geçen yazarımsı varlıklardan sıkılan yazar. sohbet ettiği yazarlardan kopmamak için buralarda olacaktır ama sözlükle onun dışında pek bir alakası kalmamıştır artık.

aktrolllerin zam şaşkınlığı

2021nin son dakikalarında elektrik ve doğalgaza gelen büyük zamların aktrollerde yarattığı şaşkınlıktır. ''cumhurbaşkanımızın icraatlarını açıkladığı anlarda bu zamlar nerden çıktı'' diye soruyorlar. ''cumhurbaşkanının icraatlarının açıklandığı anda bu zamlar açıklandı ki anlık tepkiler azalsın'' diye düşünmedi nedense hiçbiri.

https://twitter.com/MstSe...tatus/1477212648680968193

kripto akp li

ulusalcılar ve iyi partililerdir. halk düşmanı akp koltuğunu korumak için kan dökmeye başladığında ''ortalık çok karıştı, ben yine akpye verecem'' tarzı söylemlere geri dönecekler çünkü.

cumhurbaşkanı elektrik ve doğalgaz tiviti

halk düşmanı recep tayyip erdoğan'ın dün gece yarısı elektrik ve doğalgaza gelen zamlardan saatler önce attığı tivittir. ''Doğal gaz maliyetinin 4’te 3’ünü, elektrik maliyetinin yarısını karşıladık'' demiştir halk düşmanı recep tayyip erdoğan tivitinde. e bu karşılanmış hali mi? elektriğe hane başı ortalama %75 zam geldi, bunu mu karşıladınız lan vatan hainleri?

https://twitter.com/RTErd...tatus/1476905981820882949

görsel

cumhuriyet tarihinin en büyük elektrik zammı

halk düşmanı siyasal islam iktidarının icraatıdır. allah belanızı versin.

1 ocak 2022 watford tottenham maçı

premier lig maçı. conte reisin gelişi ile beklenen toparlanmayı bir türlü gerçekleştiremeyen tottenham ligin dibine doğru koşar adımlarla ilerleyen watford'a konuk oluyor. watford ligde çıktığı son 5 maçın tamamında gol attı ama hepsini kaybetti. bi garip formları var yani ve sakat listeleri biraz uzun. gollü bir tottenham galibiyeti kaçınılmaz.

18:00de başlayacak olan maç ssport'ta canlı yayınlanacak.

1 ocak 2022 arsenal manchester city maçı

premier lig maçı. yıla böyle bir maçla başlamak çok iyi olacak. son 3 resmi maçında 14 gol atan arsenal ile aynı periyotta 3 maçta 11 gol atan manchester city karşı karşıya gelecek. city favori gibi görünse de city kyle walker ve Cancelo'nun eksiklikleri ile defansta bocalayabilir. bol gollü ve zevkli bir maç olur umarım.

15:30da başlayacak olan maç ssport kanalında canlı yayınlanacak.

bir kürt kanalı olarak halk tv

(bkz: tespit sıçmak)

bit artık 1998

31 aralık 1998 gününü bitirememiş ve hala 1998 yılında yaşayan kişinin isyanı.

2021de en çok değer kaybeden para birimi

1 ocak - 31 aralık 2021 tarihleri arasında en çok değer kaybeden para birimidir. birinciliği kimseye kaptırmayarak listenin zirvesinde yer aldık akpli cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan sayesinde. allah reisimize zeval vermesin inşallah dinimiz amin.

https://www.gercekgundem....-kaybinda-dunya-birincisi

trafik kazalarını hep araçların yapması

yanlış tespittir. yayalar da trafiğin bir unsurudur ve yürürken karşıdan gelen birine omuz atmak suretiyle ortaya çıkan çarpışma da trafik kazası sayılır.

1 ocak 2022 kemal kılıçdaroğlu zam tiviti

yeni cumhurbaşkanımız olacak olan kemal kılıçdaroğlu'nun yeni yıla girerken elektrik ve doğalgaza yapılan büyük zamlara isyan ettiği tivitlerdir.

https://twitter.com/kilic...tatus/1477023550821257225

görsel

yılbaşı gecesi çöken hüzün

Havai fişeklerin parlaması altında balkonda sigara içerken çöken hüzündür. Geçip gidiyor seneler ama nereye gidiyor lan bunlar? Yakalamak istiyorum onları. Beni geri götürün 2000lerin başlarına.

bit artık 2022

1 ocak 2022 doğalgaz zammı ve 1 ocak 2022 elektrik zammı sonrasında akla gelen tek dilek. böyle yıl mı olur lan, girer girmez götümüze zam girdi. bitsin bir an önce bu yıl.

1 ocak 2022 doğalgaz zammı

vatan haini siyasal islam iktidarının 1 ocak 2022 elektrik zammının ardından halka bir diğer yılbaşı hediyesidir. konutlarda %25, ticari abonelerde %50 ve elektrik üreten tesislerde %15 fiyat artışı yaşanmıştır. botaş'ın resmi sitesinden açıklanmıştır.

görsel

https://www.botas.gov.tr/...-satis-fiyat-tarifesi/612

enerji bakanını fahiş zam için şikayet etmek

yapılması gerekendir. chpkklı enerji bakanı elektriğe yılbaşı günü %50 zam yapmış ki abonelik ve kullanıma göre %130a kadar çıkabiliyor zam. hani fahiş fiyatlar, ani ve yüksek zamlar yasaktı? zincir markette çalışan gariban kasiyeri ceza kesmekle tehdit eden göt kılı zabıta gitsin enerji bakanına poz kessin g.tü yiyorsa.

cmylmz diamond elite platinum plus

neden bok atıldığını anlamadığım tek kişilik gösteri. münaşaka denen çöpten sonra izlediğim için mi bilmiyorum ama çok iyi geldi bana. tabi ki cem yılmaz'ın efsane olan bir tat bir doku ve cmylmz 2008 ile kıyaslanamaz ama itin götüne sokulacak kadar da kötü değil.